Crosul HOSPICE Casa Sperantei, la editia a 3-a

Alearga tu pentru ei!

Ești invitat sâmbată, 9 iulie, in Parcul Titulescu sa alergi pentru pentru cineva drag,  pentru cineva care se luptă cu durerea sau în memoria cuiva drag pe care îl porți în suflet!

CROSUL „Aleargă TU pentru Ei!” este dedicat bolnavilor incurabili, pacienților  HOSPICE CasaSperanței și invită la start copii si adulți, alergători amatori și chiar începători dar nu îi exclude nici pe profesioniști, chiar dacă aceștia pot primi doar diplome.

Distanțele de alergat sunt de:

470 m pentru copiii până la 11 ani, 2 km pentru 11-18 ani si 4,3 km pentru alergătorii peste 18 ani.

Pentru a oferi o șansă în plus celor care consideră că nu pot alerga 4, 3km invităm la start și echipe: ștafetă 2 persoane (peste 18 ani) și familii de 3 persoane. Alergătorii la cursa familiilor vor avea libertatea să decidă cum aleargă cei 2 km:toți împreună, fiecare pe rând sau câte doi și sunt încurajați să-și creeze și să se facăremarcați prin “uniforma familiei” sau prin „blazonul familiei”, mai ales dacă acesta face referire la o persoana dragă.

Fondurile colectate la acest eveniment vor contribui la alinarea suferinței celor 1700 de copiiși adulți cu cancer și alte boli incurabile care beneficiază gratuit de îngrijirea HOSPICE CasaSperanței.

Puteți afla mai multe informații și să vă inscrieți AICI!

Leave a Comment