Voteaza un proiect inedit pentru Brasov: PISTA DE ALERGARE LA POALELE TAMPEI

Salut,

O pista de alergare in aer liber, sub Tampa, dotata cu ansambluri din lemn pentru exercitii de gimnastica. Acest gen de piste de alergare sunt destul de intalnite si apreciate in alte tari, ele oferind sportivilor ocazia de a alerga in natura si, totodata, de a practica diverse exercitii. Circuitul de alergare pe care vrem sa il realizam la Brasov are lungimea de 2500 m, este sub Tampa (finish-ul concursului DUATLON CETATEA BRASOVULUI, pentru cunoscatori), si va avea in jur de 6-7 locuri special amenajate pentru alte exercitii (tractiuni, abdomene, etc.).

Pentru realizarea acestui proiect avem nevoie de fonduri. In acest scop, asociatia noastra a aplicat la programul TARA LUI ANDREI in urma caruia un proiect din cele propuse de diverse comunitati este ales pentru finantare (5000 EUR).

Proiectul castigator este cel care obtine mai multe voturi. Avem nevoie de votul dumneavoastra pentru a pune in practica ideea noastra si pentru a avea in Brasov prima pista de alergare de acest gen din tara.

Pentru a ne vota, procedura este extrem de simpla si rapida.

  1. Faceti click aici sau copiati adresa de mai jos in fereastra browserului:
    www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html
  2. Bifati in casuta verde proiectul ‘PISTA DE ALERGARE LA POALELE TAMPEI, PENTRU BRASOVENI SI NU NUMAI’
  3. Introduceti mai jos numele, prenumele si e-mail-ul dumneavoastra
  4. Veti primi imediat pe e-mail un mesaj faceti click pe link-ul propus si, astfel, procedura de votare este terminata

Mentionam ca o persoana nu poate vota decat o data.

Va multumim mult de ajutor si speram sa ne vedem in curand la o alergare la Brasov!

Voteaza aici

Asociata CETATEA BRASOVULUI

www.cetateabrasovului.ro
www.duatlon.ro

Imagini cu piste de alergare din alte tari; speram sa le putem inlocui curand cu cele realizate de noi:

pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare pista alergare

13 thoughts on “Voteaza un proiect inedit pentru Brasov: PISTA DE ALERGARE LA POALELE TAMPEI”

  1. Pentru a castiga proiectul pentru pista de alergare de sub Tampa ar trebui mediatizat cat mai mult: email trimis la cat mai multa lume (elevi, studenti,…) eventual ceva afise in scoli daca mai e timp…

  2. Sa speram ca se va realiza aceasta idee deoarece este prea frumoasa, un loc de “recreere” in natura departe de zgomotele orasului, o nebunie.

  3. Facem tot ce putem sa aducem la indeplinire proiectul. Intradevar, ideea e buna, miscarea e divina, locul e ideal, eforturile sunt inca supraumane. Va multumim pentru suport!

  4. Maine, adica Vineri 12 Nov, ne apucam de ea. Speram ca weekendul acesta, mai precis Sambata seara sa fie gata. Va multumim pentru interes si va asteptam

Leave a Comment