Semimaraton “Cetatea Brasovului” Intersport

February 15th, 2013

 

Alearga 21 sau 10 kilometri pe potecile din aproprierea Brasovului, la Semimaraton Brasov Intersport.

Dupa luni intregi de frig, inchisi in birou, cu mintea ocupata cu statistici, obiective, profitabilitate, este timpul pentru un alt fel de alergatura, de data asta in aer liber!

In data de 6 Aprilie 2013, in Piata Unirii din Brasov, asteptam cat mai multi sportivi profesionisti si amatori, din tara si din strainatate sa se bucure impreuna cu noi de miscarea in aer liber la cursa de 21 sau 10 kilometrii de alergare – editia a doua a Semimaratonului Brasov Intersport. Detalii, inscrieri si multe alte informatii utile pe site-ul evenimentului semimaraton.ro

Semimaraton Brasov Intersport

Sponsorul Principal
Lantul de magazine Intersport va fi sponsorul principal al competitiei si in acest an.

Inscrieri
Inscriereile se pot face online pana in 3 aprilie pe semimaraton.ro si in ziua concursului intre orele 8 si 10:30.

Va asteptam la Brasov!

Ati auzit de Ötillö?

January 25th, 2013

Ötillö este o cursa inedita de anduranta si se intampla in Suedia. Echipe de cate doi sportivi concureaza inotand in mare de la o insula al alta (Ö till Ö) si traverseaza fiecare insula in alergare. Distanta totala este de 64 km si este impartita in 10 km inot si 54 km alergare pe teren accidentat. Cursa incepe in Sandhamn si se termina in Utö Värdshus traversand insulele: Runmarö, Nämdö si Ornö. Sectiuniile de inot sunt intre 100 si 1600 metrii lungime iar terenul de alergare este dintre cel mai variat.

Mai multe detalii despre cursa gasiti aici: www.otillo.se

Vlad Metaxa si Razvan Radulescu formand echipa “Cetatea Brasovului” au fost acceptati pe lista inscrisilor fiind astfel prima echipa romaneasca care va participa la acest concurs. Bravo baieti, va tinem pumnii!!!

 

Vă aşteptăm la Duatlon Cetatea Braşovului 2011!

September 12th, 2011

 

Mai multe detalii pe pagina oficială a concursului www.duatlon.ro.

“Weekend Unplugged” Cetatea Braşovului

August 23rd, 2011

.
Zilele 13-15 august au fost pline de mişcare pentru asociaţia noastră. Undeva, spre Plaiul Foii, s-a desfăşurat “Weekend Unplugged Cetatea Braşovului”, eveniment care marchează sărbătorirea anuală a asociaţiei. Într-un cadru extins, format atât din membrii asociaţiei, cât şi din invitaţi ai acestora, am organizat workshopuri, concursuri, entertainment unplugged în jurul focului de tabără, toate acestea completate bineînţeles cu mâncare la ceaun şi colectare selectivă de deşeuri.

Pe tot parcursul evenimentului, am încercat să transmitem un mesaj în concordanţă cu valorile sportiv-ecologice promovate de asociaţie, mai ales prin intermediul workshopurilor şi concursurilor organizate sămbătă şi duminică.

iniţiere în mountainbike

acordarea primului ajutor

La workshopul de prim ajutor am aflat despre cum trebuie să acţionăm în câteva situaţii limită, când persoanele din jurul nostru au nevoie de ajutor de urgenţă. Unde sunăm, cum estimăm starea victimei, ce putem face rapid pentru a-i uşura suferinţa.

Cel de iniţiere în mountainbike s-a axat pe criteriile de alegere a unei biciclete, în funcţie de buget, de utilizare şi de talia celui care o foloseşte precum şi pe diferitele tehnici de utilizare a bicicletei în funcţie de relief şi de gradul de dificultate. La final, am exersat şi practic urcarea şi coborârea unei pante mai dificile.
 

noduri şi tiroliene

noduri şi tiroliene

orientare

 

Workshopul de noduri şi tiroliene ne-a dat ocazia să aflăm detalii despre diferitele piese din echipamentul de căţărare, despre tipurile de corzi folosite în alpinism, am învăţat să facem noduri utile şi în viaţa de zi cu zi şi am făcut câteva ture pe tiroliana instalată la faţa locului.

La workshopul de orientare am învăţat cum să folosim corect o busolă, cum să ne orientăm în funcţie de azimut, cum să citim o hartă şi ce fel de echipament nu ar trebui să ne lipsească în drumeţiile montane.

Concursurile au dat prilejul celor prezenţi să interacţioneze şi să lege relaţii, cu atât mai mult cu cât echipele au fost alese aleator. Acesta a fost de fapt scopul nostru, de a aduce oameni diferiţi împreună, mai mult decât a testa abilităţile invitaţilor. Atât sâmbătă la quiz, căt şi duminică la concursul de orientare şi la turneele sportive de petanque, volei, mini-fotbal, am văzut cum încet încet chiar şi cei mai reticenţi au fost convinşi să intre în joc şi să contribuie la activităţile echipei.

quiz

volei

mini-fotbal

 

 

Serile, ne-am adunat cu toţii în jurul focului de tabără, cu burţile pline de mâncarea gătită la ceaun, şi am ascultat muzica trubadurilor unplugged, sau pe cea de la chitara lui Bogdan.

Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere a câştigătorilor celor 5 concursuri si premierea echipei care a adunat cele mai multe puncte la toate concursurile. Membrilor acesteia li s-a oferit şansa de a alerga gratis la unul din concursurile montane din România până la sfârşitul anului.

foc de tabără

mâncare la ceaun

premiere

Pentru noi, cei din echipa organizatorică (Ade, Cătă, Cosmin, Dadi, Elena, Ema, Sabin), evenimentul a fost un succes. Ne-a plăcut mult să lucrăm în această echipă, ideile au evoluat pe măsură ce fiecare era implicat, am fost constructivi, şi în final, relaţiile dintre noi s-au strâns.

Le mulţumim tuturor celor care au completat formularul de feedback şi sperăm să putem implementa cât mai multe din propunerile şi ideile voastre la evenimentul de anul viitor, când vă aşteptăm din nou! :)

Mai multe poze găsiţi aici.

Finish pe locul II la X-Alps 2011 pentru Toma Coconea

July 30th, 2011

 

Toma Coconea a ajuns la finishul concursului RedBull X-Alps, după ce a parcurs aproximativ 1807 km (826 km flying, 981km hiking)!!! yuhuuuuuu! Bravo, Toma!

Articolul oficial despre lupta lui Toma pentru locul II aici.

Mai multe detalii despre zborul final şi despre bucuria finalului găsiţi aici şi aici.

Filmuleţul despre cele mai interesante momente ale concursului de anul acesta aici.

Toma Coconea la Red Bull X-Alps

July 24th, 2011

cheap baclofen buy at alabama eclectic baclofen next day no rx buy baclofen online worldwide cheape baclofen online baclofen delivery to us minnesota dec 14, 2014 – where to buy fluoxetine ointment, taking 100 mg of fluoxetine – army post office/ fleet post office/diplomatic post office # cheapest fluoxetine  assertion that can you buy zoloft in mexico community or allow pharmacists pharmacists have have. zoloft online india federally approved biological products 

Aici îl puțeti urmări live pe casino Toma Coconea propecia 2015 propecia without prescription participând la concursul Red Bull X-Alps de anul acesta. Să îi ținem pumnii să câștige!