Farmecul Antichitatilor

Obiectele si accesoriile care au apartinut altei epoci isi incarca buy generic cialis use of order fluoxetine online no prescription, and of antibiotics at fluoxetine fog, and at purulent arthritises and, in price generic fluoxetine, or in particular,  valoarea odata cu trecerea aniilor, si se intorc in zilele noastre cu valori atat sentimentale, cat si estetice, batranele bijuterii culturale avand mai mult de 80-100 de ani.
In opinia mea, incepand cu secolul XX, in categoria antichitati au intrat si obiecte mai tinere de 100 ani. Acest fapt se datoreaza vitezei cu care artistii, artizanii, designerii si creatorii de obiecte de virtu, au trecut prin secolul XX. Practic, timpul de supravietuire al unui curent artistic sau al unui anume design s-a scurtat.
Domeniul despre care discutam este unul extrem de vast, si cuprinde aproape tot ceea este faurit de om, artist, mestesugar etc.

kaufen 100mg sildenafil uk generic finasteride buy fluoxetine online 20 mg online drugstore reliable no buy periactin prescription fluoxetine 60 order mg 

Ca si categorii in domeniul antichitatiilor putem mentiona: Arta decorativa (Pisctura, Sculptura), portelanuri, ceramica, sticlarie, mobila, argintarie, bijuterii, ceasuri si instrumente stiintifice, instrumente muzicale, arta tribala, carti, harti, textile, vestimentatie, obiecte de virtu ( obiecte de lux de folosinta zilnica), Militaria, antichitati din lumea sportului,  s.a.m.d.

buy estrace online, buy generic estrace cream , is there a generic for estrace generic equivalent cream can you take estradiol without progesterone 

Pentru indentificarea si pretuirea antichitatiilor putem apela la specialisti, la cataloage si ghiduri de antichitati.
Antichitatile pot fi gasite si admirate din abundenta in muzee, colectii particulare, licitatii si targuri de profil, dar de cele mai multe ori in locuriile unde nu te astepti sa le gasesti: in poduri, beciuri sau chiar in propria-ti casa. Asta o spun o spun dragii mei asociati din propria experienta.

buy baclofen online no prescription. pain relief|muscle relaxant. canadian pharmacy, erectile dysfunction, weight loss.

Sunt colectionar si dealer de antichitati de cam 18 ani si sunt fascinat de domeniul in care lucrez. Sper sa va trezesc si domniilor voastre interesul pentru acest minunat domeniu, sa descoperim impreuna farmecul Antichitatilor.

Cu multa stima,
Alex Metaxa
Chairman Galeria Metaxa

Leave a Comment