Acțiunile noastre ecologice

 

Iunie 2014 – Actiune de Ecologizare Asociatia Cetatea Brasovului – detalii in curand

 

In cadrul Asociatiei Cetatea Brasovului ecologia ocupa un loc foarte important si in acest sens am incercat sa ne punem amprenta intr-un mod pozitiv asupra locurilor din Brasov si din imprejurimile acestuia.

Aici regasiti cateva din actiunile pe care le-am intreprins:

2014 Debarasarea de copaci de pe traseului turistic ce leaga Poiana Brasov de Poiana Stehil si segmentul de traseu ce leaga Poiana Ograda de Fantana Dreptatii – actiune realizata cu sprijinul Regiei Publice a Padurilor Kronstadt.

2009 Ecologizare Muntele Tampa – 50 de participanti – actiune realizata cu sprijinul Regiei Publice a Padurilor Kronstadt.

2008 Ecologizare Drumul Vechi – 30 de participanti – vezi aici mai multe poze – actiune realizata cu sprijinul Regiei Publice a Padurilor Kronstadt.

2008 Amenajarea traseului turistic Tampa – Fantanita Dreptatii – vezi aici mai multe poze – actiune realizata cu sprijinul Regiei Publice a Padurilor Kronstadt.

2007 Ecologizare Racadau – 17 de participanti – vezi aici mai multe poze – actiune realizata cu sprijinul Regiei Publice a Padurilor Kronstadt.