48 Hour Film Project în Brașov

July 29th, 2011

Pasionaţii de film pot participa în perioada 29 iulie – 1 august la cea mai mare competiţie de creaţie de film!
Pe 1 august va avea loc premierea evenimentului 48 Hour Film Project la Braşov, în care pasionaţii de film vor răspunde provocării de a realiza cel mai bun film de scurt metraj în doar 48 de ore. Filmul câştigător va primi un curs de kiting şi va intra în competiţia pentru titlul “Best 48 Hour Film din 2011”, alături de filme din întreaga lume.
Vizionează filmele intrate în concurs luni, 1 august, ora 19.00, la Teatrul ”Sică Alexandrescu” şi votează filmul preferat.

Evenimentul va continua de la ora 23.00 cu un party, în Publick, de pe strada Republicii, nr. 1.”

Mai multe detalii aici.

Piese de teatru jucate la Groove Garden

July 29th, 2011

Din câte am înţeles, o dată la două săptămâni, miercuri la ora 21.00, în Groove Garden (str. Iuliu Maniu, nr.6) se vor juca nişte mici piese de teatru. Marius, care a fost săptămâna asta la “Gunoierul”, mi-a spus că i-a plăcut mult. Atmosfera e relaxată, prietenoasă. :)  

Piesa de teatru “Gunoierul” o comedie dramatică de Mimi Brănescu.

Aşa cum aflăm de la protagonişti este vorba despre o piesă de teatru care se înscrie în genul dramatic al comediei şi care, sub voalul umorului, încearcă să atragă atenţia asupra unor întrebări la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef să răspundem sau pe care le ignorăm pur şi simplu.

Distribuţie: Silviu Dudescu, Eugen Frâncu, Gina Moarcăş, Nae Ştefan
Regia: Andrei Ralea

sursa: http://www.iubescbrasovul.ro/evenimente/teatru/piesa-de-teatru-gunoierul-in-groove-garden.htm

Farmecul Antichitatilor

June 1st, 2011

Obiectele si accesoriile care au apartinut altei epoci isi incarca buy generic cialis use of order fluoxetine online no prescription, and of antibiotics at fluoxetine fog, and at purulent arthritises and, in price generic fluoxetine, or in particular,  valoarea odata cu trecerea aniilor, si se intorc in zilele noastre cu valori atat sentimentale, cat si estetice, batranele bijuterii culturale avand mai mult de 80-100 de ani.
In opinia mea, incepand cu secolul XX, in categoria antichitati au intrat si obiecte mai tinere de 100 ani. Acest fapt se datoreaza vitezei cu care artistii, artizanii, designerii si creatorii de obiecte de virtu, au trecut prin secolul XX. Practic, timpul de supravietuire al unui curent artistic sau al unui anume design s-a scurtat.
Domeniul despre care discutam este unul extrem de vast, si cuprinde aproape tot ceea este faurit de om, artist, mestesugar etc.

kaufen 100mg sildenafil uk generic finasteride buy fluoxetine online 20 mg online drugstore reliable no buy periactin prescription fluoxetine 60 order mg 

Ca si categorii in domeniul antichitatiilor putem mentiona: Arta decorativa (Pisctura, Sculptura), portelanuri, ceramica, sticlarie, mobila, argintarie, bijuterii, ceasuri si instrumente stiintifice, instrumente muzicale, arta tribala, carti, harti, textile, vestimentatie, obiecte de virtu ( obiecte de lux de folosinta zilnica), Militaria, antichitati din lumea sportului,  s.a.m.d.

buy estrace online, buy generic estrace cream , is there a generic for estrace generic equivalent cream can you take estradiol without progesterone 

Pentru indentificarea si pretuirea antichitatiilor putem apela la specialisti, la cataloage si ghiduri de antichitati.
Antichitatile pot fi gasite si admirate din abundenta in muzee, colectii particulare, licitatii si targuri de profil, dar de cele mai multe ori in locuriile unde nu te astepti sa le gasesti: in poduri, beciuri sau chiar in propria-ti casa. Asta o spun o spun dragii mei asociati din propria experienta.

buy baclofen online no prescription. pain relief|muscle relaxant. canadian pharmacy, erectile dysfunction, weight loss.

Sunt colectionar si dealer de antichitati de cam 18 ani si sunt fascinat de domeniul in care lucrez. Sper sa va trezesc si domniilor voastre interesul pentru acest minunat domeniu, sa descoperim impreuna farmecul Antichitatilor.

Cu multa stima,
Alex Metaxa
Chairman Galeria Metaxa

Dan Puric în piesa de teatru “Sinucigaşul”

May 26th, 2011

Piesa de teatru “Sinucigaşul“, realizată de Teatrul Naţional Bucureşti, după piesa lui Nikolai Erdman, în regia lui Felix Alexa, cu Dan Puric în rolul principal, va fi jucată luni, 13 iunie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Dramatic “Sică Alexandrescu” din Braşov.

“O comedie amară pe care au vrut s-o pună în scenă mari regizori ca Meyerhold şi Stanislavski, dar pe care a interzis-o însuţi Stalin. Urmarea? Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat în Siberia şi condamnat să rămână un anonim. După moartea sa, această piesă i-a adus dramaturgului celebritatea internaţională. Sinucigaşul se joacă astăzi peste tot în lume, relansând o întrebare dramatică: viaţa are sens?”

Regia: Felix Alexa
Traducere: Maşa Dinescu
Adaptare: Felix Alexa
Scenografie: Diana Ruxandra Ion
Ilustraţie muzicală: Felix Alexa
Lighting design: Felix Alexa

Distribuţia:
Semion Semionovici Podsekalnikov: Dan Puric
Aleksandr Petrovici Kalabuskin: Costel Constantin
Serafima Ilinicina: Adela Mărculescu
Maria Lukianovna : Ileana Olteanu
Aristarh Dominikovici Grand-Scoubique: Marius Bodochi
Egoruska: Marius Manole
Margarita Ivanovna Peresvetova: Tania Popa
Viktor Viktorovici: Silviu Biris
Kleopatra Maksimovna: Maria Buză
Părintele Elpidi: Andrei Finti
Raisa Filippovna: Lamia Beligan
Zinca, femeia cu copilul: Rodica Ionescu
Nichifor Arsentievici Pugaciov: Mihai Calin
Croitoreasa: Tatiana Constantin
Chelner, băiat: Vitalie Bichir, Mihai Cuciumeanu
Copilul: Nikita Dembinski

Rezervări bilete: 0752791902 sau 0733898573 sau OTP Bank, vis-a-vis de magazinul Star (intrare din str. Nicolae Bălcescu).

Concert extraordinar al corului de copii “Unison” la Opera din Braşov

May 16th, 2011

Corul de Copii Unison vă invită la un concert extraordinar duminică, 22 mai 2011, de la ora 17, la Opera Braşov, alături de Rebeca Maria Neacşu, membră a corului, finalistă la emisiunea “Românii au talent”.

Concertul cuprinde două părţi iar publicul se va delecta cu pagini de muzică universală şi muzică din repertoriul românesc. Spectacolul muzical este completat de un decor special creat din lumini, videoproiecţie şi efecte speciale.
Regia, scenografia şi conducerea muzicală este semnată de George Dumitraşcu. Gazda concertului va fi Cristian Lorand Fieraru – managerul Corului de Copii Unison, care va asigura şi sunetul concertului.

Costul unui bilet este de 10 lei.
Biletele pot fi procurate de la Librăria Şt. O. Iosif şi Opera Braşov.

Tudor Gheorghe la Braşov

May 16th, 2011Tudor Gheorghe se află într-un turneu naţional cu spectacolul “Al cincilea anotimp”. Acompaniat de orchestra şi corul Filarmonicii “Oltenia” din Craiova, dirijor şi orchestrator Marius Hristescu, acesta va ajunge şi în Braşov în data de 23 mai. Spectacolul va avea loc de la ora 19, la Teatrul Dramatic “Sică Alexandrescu”. :)