CAMPANIA 2%

Pentru o directionare rapida completeaza formularul electronic din josul acestei pagini.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil (persoană fizică) poate direcţiona 2% din impozitul pe venit – datorat statului – către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.) doreşte.

Practic, în acest fel transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte (2%) din impozitul dvs. pe venit. Suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat care este directionată de către fiecare cetăţean către entitatea dorită de acesta. În alte cuvinte, nu este o deducţie suplimentară din venitul dumneavoastra  ci decizia dumneavoastra în privinţa direcţiei pe care o ia o parte din contribuţia pe care o faceţi la stat.

Procedura este foarte simplă pentru ca am creat un sistem online pentru a facilita procedura de completare a formularului de redirectionare a celor 2% din impozitul anual. Dureaza numai un minut.
Varianta 1 (dureaza un minut)

Varianta 2 (dureaza 5 minute)

Puteti de asemenea sa descarcati un formular de aici, sa-l completati, sa-l imprimati si sa il semnati. Formularul completat si semnat se va inmana unui membru al asociatiei noastre sau se va depune la Administratia Fiscala de care apartineti (conform Cartii de identitate)
Va multumim pentru timpul acordat si va invitam sa urmariti actiunile  asociatiei la www.cetateabrasovului.ro

Leave a Comment