BikeRace 2015

BikeRace Brasov

Semimaraton Brasov 2015

Asteptam 1500 de alergatori

Semimaraton Brasov

CAMPANIA 2%

Pentru o directionare rapida completeaza formularul din josul acestei pagini.

Pentru mai multe detalii legate de proiectele noastre citeste mai jos:

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil (persoană fizică) poate direcţiona 2% din impozitul pe venit – datorat statului – către orice organizaţie non-guvernamentală (asociaţie, fundaţie etc.) doreşte.

Practic, în acest fel transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte (2%) din impozitul dvs. pe venit. Suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat care este directionată de către fiecare cetăţean către entitatea dorită de acesta. În alte cuvinte, nu este o deducţie suplimentară din venitul dumneavoastra  ci decizia dumneavoastra în privinţa direcţiei pe care o ia o parte din contribuţia pe care o faceţi la stat.

Procedura este foarte simplă pentru ca am creat un sistem online pentru a facilita procedura de completare a formularului de redirectionare a celor 2% din impozitul anual pe anul 2014. Dureaza numai un minut.

Fondurile astfel colectate vor fi utilizate pentru noul proiect Brasovul, O comunitate mai sigura!, pentru intretinerea Pistei de alergare de la poalele Tampei cat si pentru actiuni ecologice, culturale si sportive (viziteaza  www.cetateabrasovului.ro/galerie-fotowww.bikerace.ro si www.semimaraton.ro pentru a vizualiza activitatile noastre)

Cele mai recente actiuni:

 • Brasovul, O comunitate mai sigura 2015 – prin acest program vom certifica cu tehnici de prim ajutor un numar de 40 de elevi din liceele brasovene. Acestia vor fi instruiti si certificati de catre SMURD. Observand entuziasmul dar si numarul mare de elevi care doresc aceasta calificare urmarim sa  organizam si o sesiune de toamna pe langa promotia celor 40 din Martie 2015.
 • HOSmasina Semimaraton 2014 – Prin evenimentul Semimaraton Brasov 2014 am reusit strangerea fondurilor pentru achizitionarea a 3 HOSmasini – masini cu care medicii Hospice vor asigura asistenta la domiciliu bolnavilor incurabili in stadii avansate.
 • Debarasarea traseului turistic Poiana Ograda – Fantana Dreptatii – Actiune implementata cu sprijinul Regiei Publice a Padurilor Kronstadt
 • Semimaraton Brasov 2014

Urmeaza:

 • Actiune de ecologizare in luna Iunie 2015

Daca doresti sa sprijini actiunile noastre prin redirectionarea celor 2% ai la dispozitie   cele doua metode prezentate mai jos:

Varianta 1 (dureaza 1 minut) – trebuie doar ca sompletezi campurile de mai jos:

 1. (camp obligatoriu)
 2. (camp obligatoriu)
 3. (camp obligatoriu)
 4. (camp obligatoriu)
 5. (camp obligatoriu)
 6. (camp obligatoriu)
 7. (camp obligatoriu)
 8. (camp obligatoriu)
 9. (adresa de email valida)
 10. Sunt de acord sa redirectionez cei 2% din impozitul anual catre Asociatia Cetatea Brasovului, cod fiscal 18912247 IBAN RO51 INGB 0000 9999 0336 3953.
 11. Sunt de acord ca formularul 230 sa fie completat cu datele inregistrate mai sus iar in locul semnaturii sa fie scris citet numele meu.
 

cforms contact form by delicious:days

Varianta 2 (dureaza 5 minute)

Puteti de asemenea sa descarcati un formular de aici, sa-l completati, sa-l imprimati si sa il semnati. Formularul completat si semnat se va inmana unui membru al asociatiei noastre sau se va depune la Administratia Fiscala de care apartineti (conform Cartii de identitate)
Va multumim pentru timpul acordat si va invitam sa urmariti actiunile  asociatiei la www.cetateabrasovului.ro